När det inte blir som man tänkt sig

Allmänt / Permalink / 94
Jag har haft kanske världens sämsta dag. Jag vaknade imorse och var supernervös för ultraljudet idag, men mest glad och förväntabsfull. Tänk att den här dagen äntligen var här. Som jag har väntat. Väl inne hos barnmorskan försökte hon se vår bebis men lyckades inte de allt hon behövde för att mäta allt. Hjärtat slog och bebisen mådde bra sa hon. Men sen la hon till en mening som fortfarande ekar i mitt huvud. "Du är ju lite rund om magen, och då är det extra svårt att se"
Hur kan man säga så till en gravid person. Hur kan man säga så överhuvudtaget? Jag har gråtit mig tom. Känner mig överkörd av en lastbil. Den här dagen skulle bli den bästa dagen. Den blev sämst. Verkligen sämst. Vi har fått en ny tid nästa vecka. Hoppas att jag slipper komma till henne då. Hon la även till att "bebisen är ju väldigt liten, ja inte onormalt liten alltså." Den här dagen går verkligen till historiens sämsta.

Nu är det klippt!

Allmänt / Permalink / 6
Jag kände för en förändring så bokade en tid hos bästa Victoria på YOU. Hon klippte en lob, nu sitter jag med färg i håret. Det här är samma salong som Angelica Blick går till, så jag har samma "recept" på färg som henne. Jag är alltid lika nöjd när jag lämnar det här stället! Här är en sneakpeek på klippet. Kommer helbild sen efter färgningen.


Till top