Kärleken jag känner till Alice

Allmänt / Permalink / 12
Min tvilling Angelica fick en dotter, Alice för lite mer än sju månader sen. Hon är det bästa som hänt Angelica. Men hon är också det bästa som har hänt mig! Jag har aldrig någonsin känt en liknande kärlek för någon som jag känner för Alice. Jag skulle göra VAD som helst för henne. Kärleken till henne är så stark att den gör ont i hjärtat! Jag vill skydda henne från allt ont hela livet. Älskade finaste lilla Alliano! Nu undrar jag såklart hur det kommer kännas när vårt barn kommer till världen. Kommer mitt hjärta spricka av kärlek? Jag längtar! I helgen går vi in i vecka 28. Inte långt kvar nu. 

Älskade unge!

Ni är världens bästa

Allmänt / Permalink / 13
Jag älskar att läsa alla era kommentarer! Tusen tack för att ni tar er tid att kommentera. Ni är verkligen världens bästa läsare! Som jag skrev i ett tidigare inlägg vore det superkul att styra upp en träff med preggos. Hur gör vi det enklast? Jag kanske kan starta någon grupp på fb, eller vad säger ni? :)
På grund av sportlov var gravidvattengympan inställd idag. Körde egen vattengympa i badkaret - med skum! Nu har jag krupit ner i sängen och ska sova tidigt. Imorgon är det fredag Hörrni! 

Det första Ibbe köpt till bebis

Allmänt / Permalink / 6
Förra veckan var Ibbe nere i Gbg över dagen på jobbmöte. När jag kom hem låg det en present på min kudde. Det var en dregglis till bebisen. Jag började gråta av rördhet. Det är det första som Ibbe köper helt själv till bebisen - så himla fint!

Till top