Nålar i kroppen

Allmänt / Permalink / 13
Imorgon ska jag testa akupunktur för första gången. Är det någon av er som har fått det för att underlätta foglossningen? Hjälpte det? Jag funderar över hur många nålar de sätter in.. Jag är inte det minsta rädd för nålar/blodprov, tvärtom tycker jag att det är rätt mysigt med blodprov. Jag känner mig alltid ompysslad när någon tar blodprov, blodtryck mm. Tur för mig att man går till barnmorskan så ofta nu mot slutet, haha. Meeeen jag har hört att det gör SÅ ont med akupunktur!! Stämmer det? 

Tvillingpodden avsnitt 17

Allmänt / Permalink / 6
Nu finns avsnitt 17 uppe av Tvillingpodden. Jag och Angelica gästas av Annika Norman. Hon valde att föda sin son genom planerat kejsarsnitt och berättar om hennes tankar kring det. Hoppas ni gillart! Jag ska försöka övertala Angelica till sång nästa vecka... Ni kan lyssna på avsnittet här direkt i bloggen, på Tvillingpodden.se eller ladda ner avsnittet från itunes eller poddcaster. 
 

Lida dagen efter

Allmänt / Permalink / 9
Gårdagens möhippa var verkligen helt fantastiskt och otroligt lyckad! Jag måste bara försöka lära mig att min kropp inte orkar lika mycket som förut. Nu har jag bestämt att jag måste ta det mycket lugnare. Jag kom hem vid 01 inatt och grät mig själv till sömns. Min rygg höll på att gå av och jag kom knappt upp på övervåningen. Vad som är ännu värre med den här foglossningen är hur mycket jag får lida dagen efter en aktivitet. Det känns som att jag har blivit slagen i ryggen. Vidrig känsla. Nu är det bara 8 veckor kvar och jag får bara bita ihop. Det ska bli så skönt när den här smärtan försvinner. Hej vecka 32, du är så välkommen! 


Till top